KNP
Úvodní singl z připravovaného alba The Prodigy
Přejít na obsah

Úvodní singl z připravovaného alba The Prodigy

The Prodigy, to je pojem, který zná každý, pojem, který snad nikoho nenechá chladným. Tahle britská electronic / techno / punk legenda připravuje novou, v pořadí šestou desku, která se pyšně zařadí za doposud poslední album Invaders Must Die z roku 2009.

Její titul je The Day Is My Enemy a datum vydání je stanoveno na 30. března 2015, ale teď přichází na řadu nový singl Nasty.

Jak se vám poslouchá a co čekáte od nového alba?


The Prodigy je britská hudební skupina, jejíž hudba se skládá z mnoha různorodých stylů od rave k hardcore techno s alternativně rockovými, breakbeat a punkovými elementy. Současní členové jsou Liam Howlett (skladatel/klávesy), Keith Flint (tanečník/zpěvák) a Maxim (MC/zpěvák).

Diskografie:

1992 Experience
1994 Music for the Jilted Generation
1997 The Fat of the Land
2004 Always Outnumbered, Never Outgunned
2009 Invaders Must Die
2015 The Day Is My Enemy


Obal desky

Články autora Mira jackvegas Triska

Sacrifive servírují videoklip a hledají zpěváka

Melodic/hardcore/post-hardcore kapela Sacrifive z Uherského Hradiště vypustila dlouho avizovaný videoklip k singlu Manners. Sacrifive zároveň stále…

Videoklip domácích Secrets of Separation – Empathy

Secrets of Separation servírují videoklip k novému songu Empathy, který leží na EP Protectors."Empatie je vlastnost, která je v dnešním světě…